English
Spacer
M I R C K A R C H I T E C T U R E


ARCHITECTUUR > HUIZEN

Spacer
GESLOTEN STRAATGEVEL TOONT VARIATIE ONDER ZADELDAK
TIENBEUKENHUIS - GROENE HART - 2018
Section from north (quay) to south (canal)
FLOATING BUILDING - AMSTERDAM - 2016
GERECHT 10 WITH NEW ROOF ADDITION (PHOTOGRAPH BY MIRCK)
STUDENT RESIDENCE G10 - LEIDEN - 2011
  Buitenhuis
HET BUITENHUIS - ZUID-HOLLAND - 2018
longitudinal section from old (left) to new (right)
VILLA BOSBEEK 2.0 - BUNNIK
garden room in souterrain has maximum light and view - photo by j.a
RECYCLED CANAL HOUSE - AMSTERDAM - 2015
  Atelier met gesloten zuidwest gevel en PV-dak
ATELIER ENERGIE - GROENE HART - 2018
detail of street garden facade in summer and winter time
MAEHARA HOUSE - TOKYO - 2015
zuidgevel van houten hoekwoning aan de dijk
DAYLIGHTHOUSE 2 - ALMERE - 2011