English
Spacer
M I R C K A R C H I T E C T U R E


ARCHITECTUUR > RENOVATIE

Spacer
top view from the balcony of new itc annex
AMPHITORIUM - ITC LEIDEN - 2013
longitudinal section from old (left) to new (right)
VILLA BOSBEEK 2.0 - BUNNIK
the section shows the open court in which two stories were removed
RECYCLED CANAL OFFICE - AMSTERDAM - 2010
  impression campus landscape with pergola and green
CAMPUS DEN HAAG - THE HAGUE - 2013
DETAIL OF NEW GARDEN FACADE EMBRACING THE MONUMENT
ITC ANNEX - LEIDEN - 2014
the dimmable acrylate rods bring light down to the central hall floor
DAYLIGHTERS - LEIDEN - 2015
  garden room in souterrain has maximum light and view - photo by j.a
RECYCLED CANAL HOUSE - AMSTERDAM - 2015
GERECHT 10 WITH NEW ROOF ADDITION (PHOTOGRAPH BY MIRCK)
STUDENT RESIDENCE G10 - LEIDEN - 2011
canal facade, entrance
CANAL HOUSES - LEIDEN - 2007