Buitenhuis – Eerste inzending

“Een dijk in het Groene Hart blijkt geschikt voor een bijzonder buitenhuis. Het uitzicht en de zon vormen de ruimtes en de openingen. De noordzijde heeft een glaspui en glasdak. Hier start een daklicht tot boven een wijds panorama op het zuiden. Een luie trap daalt af naar een benedenverdieping van schoonbeton met verrassende openingen in de dijk.”

Voor de BNA Beste Gebouw van het Jaar – categorie particuliere woonbeleving – zijn nieuwe teksten en tekeningen ingezonden. Op 17 mei wordt in Tilburg uit meer dan honderd inzendingen de winnaar gekozen. Eerder worden genomineerde gebouwen bekend gemaakt, waarop gestemd kan worden voor de publieksprijs. Link naar de publicatie op BNA Beste Gebouw van het Jaar: https://www.gebouwvanhetjaar.nl/entry/buitenhuis/

Foto: Katja Effting