Tentoonstelling daglicht in ABC Haarlem

ABC

Van 25 januari tot en met 17 april 2022 organiseert het ABC Architectuurcentrum Haarlem een tentoonstelling over het thema daglicht in de architectuur. ‘Het licht zien!’ is een vervolg op de tentoonstelling ‘Daylighthouse’ (Amsterdam, 2019). Naast het relevante werk van Mirck Architecture, worden bijzondere Haarlemse daglichtgebouwen geanalyseerd.

Op zondagmiddag 23 januari opent om 14.00 uur Atto Harsta de tentoonstelling met een live-stream van een bijzondere lezing. Harsta is transitiestrateeg, bouwinnovator én was in 2004 oprichter van de Stichting Living Daylights ter promotie van daglichttoepassingen in de gebouwde omgeving (nu Stichting Dutch Daylight).

Voor meer informatie en impressies zie de projectpagina

De opening is nog te zien via de website van het ABC