Bijzondere bouwplaats

Houten Hotel bouwplaats

Het Houten Hotel wordt begin augustus opgeleverd, conform planning. De bouwplaats maakt na acht maanden bedrijvigheid binnenkort plaats voor de honderden gasten van het Houten Hotel. De laatste maand is de drukste maand, maar de sfeer is erg goed. De houtbouw verliep goed en het is een fijne plek.

De bouwplaats heeft zelfs een bar en restaurant! Bijna dagelijks zijn er nieuwsgierige gasten komen eten, en de open dag werd een zonnige borrel. De vlaggen op de foto zijn voor alle leerlingen die hier hun eindexamen komen vieren, met korting, en dus op een bijzondere bouwplaats.

Door de toevoeging van twee nieuwe houten vleugels heeft het bestaande gebouw twee binnenplaatsen gekregen. De vormen, texturen en kleuren van de houten volumes maken deze plekken warm en vrolijk. Een maand voor oplevering is dat al goed te ervaren.

Link naar het Houten Hotel