Publieksprijs runner-up Houtbouwprijs!

Houten Hotel Almere

Het Houten Hotel is tweede geworden bij de Nationale Houtbouw Publieksprijs. Er zijn circa 10.000 stemmen uitgebracht op 36 kanshebbers. Alleen de Kip Store wist het Houten Hotel voor te blijven. Het is mooi nieuws voor het ontwerp- en bouwteam.

Komend jaar zal er een tweede fotosessie volgen, als de binnentuinen in bloei staan. Momenteel wordt nog de laatste hand gelegd aan de transformatie van het bestaande gebouw. De beeldbepalende gouden dakrand is net gemonteerd, en de laatste kozijnen geplaatst.

De nieuwbouwvleugels zijn sinds de zomer gereed en in gebruik door honderden gasten. Nu ook de verbouwing gereed komt, kan het hotel volledig gaan functioneren. Het is een bijzondere plek aan het worden, waar iedereen welkom is. Het restaurant is altijd open.

Link naar het Houten Hotel